Ulei esențial de Lavandă 10 ml

ABC Plant
-10%
19,90 Lei   17,91 Lei
In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 6424100000908 Ai nevoie de ajutor? 0761940707
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Ulei esențial de Lavandă 10 ml

,,O minte sănătoasă într-un corp sănătos". – Iuvenal


Recomandări, aplicații:

  1. regerenarea pielii afectate de alergii și infecții

  2. atenuarea cicatricilor în urma lezării pielii

  3. calmarea pielii în caz de prurit, inflamații, urticarie, după epilare și bărbierit

  4. regenerarea pielii după arsuri ușoare, arsuri solare, înțepături de insecte

  5. alinarea tensiunii, depresiei, în stări de panică, isterie sau epuizare nervoasă

  6. anxietate, iritabilitate, insomnie, palpitații

  7. dureri cervicale, umeri înțepeniți, dureri de cap, migrene

  8. spasme, crampe, dureri musculare și reumatice, diferite dureri asociate cu sportul

  9. parfumarea cosmeticelor, crearea de parfumuri și produse de toaletare, în săpunuri, pentru parfumarea ambientului


 

Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă a vârfurilor înflorite

Proprietăți organoleptice: lichid clar ușor gălbui, vâscozitate redusă

Descriere olfactivă: miros caracteristic floral, aromatic, ușor ierbos, proaspăt

Ingrediente (INCI): lavandula angustifolia oil*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.

Proprietățile uleiului de lavandă:


-regenerator celular și reparator cutanat

-cicatrizant, ajută la refacerea pielii rănite, afectate de eczeme, urticarii, psoriazis, acnee

-calmant cutanat, liniștește pielea rănită, înroșită, arsă de soare sau înțepată de insecte

-antiseptic

-antispasmodic, decontractant muscular, antalgic

-sedativ și liniștitor, armonizant

-echilibrant al sistemului nervos

Mod de utilizare:

  1. este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și compoziții pentru aromaterapie

  2. ca ingredient în preparate cosmetice, uleiul esențial de lavandă se poate folosi în general în procent de 0,5-2%

  3. poate fi inclus ca ingredient într-o serie de compoziții: creme anhidre, creme emulsificate, loțiuni și lapte de corp, unt de corp, balsamuri, măști, frecții și creme capilare, șampoane, săpunuri

  4. poate fi combinat simplu cu un ulei vegetal, folosindu-se sub formă de masaj

  5. pentru dureri musculare, crampe și zone tensionate, se va efectua masaj local cu un balsam sau ulei vegetal în care este inclus uleiul de lavandă

  6. pentru tulburări ale sistemului nervos, se va efectua masaj pe plexul solar sau pe spate și coloana vertebrală; uleiul sau crema de masaj se poate aplica și pe încheieturi

  7. în apa de baie: 10-15 picături solubilizate în prealabil sau diluate în lapte

  8. câteva picături peste o porție de sare de baie dispersată în cadă

  9. prin vaporizare sau difuzare aeriană pentru aromaterapie și parfumarea încăperilor

  10. poate fi folosit la prepararea de săculeți cu plante aromatice uscate, potpourri natural, perne medicinale


 

Contraindicat:

- In trimestrul I de sarcină

-Uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut


 

Precauții si conditii de pastrare:


 

A se pastra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici !

Termen de valabilitate: 3 ani.


 

Prezentare: flacon din sticla bruna de 10 ml, cu picurator.


 

Afectiuni:: Insomnie

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!